Populär leksak motverkar stress

Har du svårt att komma till ro och bara ta det lugnt? Går tankarna i ett hela tiden och du känner hur fingrarna och kroppen behöver röra på sig. Det är inte ovanligt att man sitter med en penna och trycker in och ut spetsen ur den. Eller att man har en pappersbit som man försöker vika hundra gånger, när det inte går mer, så viker man upp den och börjar på nytt igen. Eller för att tala om tekniken att räkna får, trots att den främst är för sömn är det en del som gör den även vid stress. En stressad kropp och sinne är inte alltid lätt att handskas med. Men det är väldigt medvetet idag och det finns en del olika knep man kan använda sig av för att minska på stressen. Som att ha en https://mastercubestore.se/, när du känner att du börjar få myror i kroppen. Ta din fidget cube och pilla runt på den. Du kommer snabbt uppleva en skillnad där du får lite ro i din nu aktiverade kropp. 

Välj den modell du föredrar

Just en fidget cube är ofta fyrkantig, den är gjord i silikon så den är väldigt behaglig att hålla i. Man kan utan problem sitta och hålla på med den utan att bli uttråkad. Många kan även hålla på med den trots att de sitter och jobbar eller pluggar. Det blir en lugnande och avstressande effekt för den som håller på med den. De finns även i olika finesser. Det vill säga på en del finns det knappar på sidan man kan trycka på, eller en kula som man kan snurra på. Alla är inte ute efter just det. Men det finns även andra modeller som infinty cuben, den kan du rotera i alla olika riktningar om och om igen. Testa dig fram vilket du gillar att hålla på med och vad som får dig som bäst att slappna av. Du kan köpa hem olika modeller från ett och samma företag.

Hitta din färg

Såklart väljer man det cuben efter vilken färg man som mest gillar. Det är alltid roligare att hålla på med saker som tilltalar en utseendemässigt. De kommer i olika färger så man hittar säkert en som passar sig. Man kan köpa en fudget cube i den fysiska butiken, de finns kanske inte överallt. Men det finns de som har dem. Men man kan också välja att köpa hem den online. Det är enkelt och smidigt att klicka hem en från internet. De kommer till bra priser, olika färger och finesser och dessutom kan du förvänta dig en snabb leverans. Eftersom de inte är så dyra i inköp så kan du testa dig fram med vilken modell det är just du gillar. Detta kan vara den lilla saken du behöver för att ha en mer avkopplad vardag. Börjar du bli stressad, då tar du fram din figet cube och låter händerna sysselsätta sig. Det hjälper väldigt ofta en att stressa ned situationen.